Wij geloven in transparantie, en streven ernaar duidelijk te zijn over hoe we met privacy omgaan, zoals de manier waarop wij je persoonlijke informatie verwerken. We weten dat jij jouw privacy ook belangrijk vindt en daarom hebben gaan we voorzien in instellingen waarmee je kunt bepalen hoe bepaalde informatie door  MastersandCrafters wordt gebruikt als dit een werkende site wordt.
Om MastersandCrafters te kunnen runnen en jouw in de toekomst de diensten te kunnen verlenen moeten we je persoonlijke gegevens verwerken. Door onze Algemene voorwaarden te accepteren bij aanmelding bevestig je dat je dit beleid gelezen hebt en begrijpt, inclusief hoe en waarom we jouw informatie gebruiken. Als je niet wilt dat wij op de in dit beleid beschreven manieren je persoonlijke informatie verzamelen, moet je geen gebruik van onze diensten maken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van het privacybeleid of de werkwijzes van het bedrijf dat onze website host namelijk WordPress. MastersandCrafters’ gebruiksvoorwaarden vereisen dat alle makers  minstens 18 jaar oud zijn en gebruikers van de diensten tevens 18 jaar en ouder zijn. Minderjarigen van jonger dan 18 en tenminste 13 jaar oud mogen MastersandCrafters diensten alleen gebruiken met de uitdrukkelijke toestemming en onder de directe supervisie van een ouder of wettelijke voogd die de eigenaar van het account is. Kinderen jonger dan 13 mogen geen gebruik van MastersandCrafters of de diensten maken. Jij bent als maker degene die verantwoordelijk is voor het aannemen van opdrachten en met wie je zaken doet.Door de Diensten te gebruiken erken je dat MastersandCrafters en daarmee  jouw informatie die jij zichtbaar op MastersandCrafters wilt hebben wereldwijd bekeken kan worden. Wij wijzen je erop dat privacywetgeving en normen in bepaalde landen kan verschillen van de privacywetgeving en normen die van toepassing zijn in het land waar je woonachtig bent, zoals bijvoorbeeld de rechten voor toegang tot je persoonlijke informatie.

1. Verzamelen en ontvangen informatie

Tijdens het aanmeldproces van makers en het aanbieden van onze Diensten verzamelen of ontvangen we je persoonlijke gegevens op een aantal verschillende manieren. Vaak kies jij welke informatie je verstrekt, maar soms hebben we bepaalde informatie nodig die jij kunt gebruiken en voor ons om je de Diensten te leveren.

(Dit zal in de toekomst gelden wanneer je als maker of consument je eigen inlog gegevens krijgt. Je zult hiervan op de hoogte worden gesteld wanneer dit gebeurt.) Registratie, Account instellen, gebruik van de Diensten: Om de Diensten te kunnen gebruiken moet je ons een geldig e-mailadres verstrekken en voor de diensten waar registratie voor nodig is ook een naam die bij je account hoort die jij zelf kan kiezen en die je identiteit op MastersandCrafters zal zijn. Je kan die naam in je account-instellingen bekijken, aanpassen of verwijderen. Om ons in staat te stellen jouw de Diensten te verlenen is het nodig dat je ons deze informatie verstrekt. Afhangende van de diensten die je wilt gebruiken kan aanvullende informatie nodig zijn, zoals een shopnaam, factureer- en betalingsinformatie (waaronder een factuuradres, telefoonnummer, en creditcardinformatie), een telefoonnummer en/of een fysiek postadres om die Diensten te kunnen leveren. Je bent niet verplicht om deze info te verstrekken maar we hebben het nodig om de de Diensten te kunnen verlenen. mastersandCrafters kan contact met individuele makers opnemen om op vertrouwelijke wijze meer informatie te vragen over hun maakwijze of foto’s  die geplaatst zijn te weten te komen, of om naleving van onze regels en relevante wetgeving te garanderen. Om bepaalde diensten op MastersandCrafters te kunnen gebruiken moet je een aanmelding indienen; informatie die je tijdens de applicatieprocedures verstrekt wordt niet openbaar weergegeven en wordt alleen intern door MastersandCrafters gebruikt, tenzij anders is gespecificeerd.

(Dit zal in de toekomst gelden wanneer je als maker of consument je eigen inlog gegevens krijgt. Je zult hiervan op de hoogte worden gesteld wanneer dit gebeurt.) De naam die bij je account hoort, welke je kan zien en aanpassen in je instellingen, wordt openbaar weergegeven en is verbonden aan je MastersandCrafters activiteiten. Andere mensen kunnen je recensies en informatie die je zichtbaar voor anderen wilt hebben en foto’s van items die je hebt geplaatst en commentaar dat je in onze community ruimtes gepost hebt zien; en informatie die je via sociale netwerken verkiest te delen.

Profiel: Je kunt er voor kiezen om je volledige naam en andere persoonlijke informatie in het aanmeldformulier met ons te delen. ook kun je de foto’s van je werk en je profielfoto mailen of ons toestemming geven deze van je Instagram of facebook te halen.  Je kunt deze informatie laten aanpassen door ons een mail te sturen naar mastersandcrafters@gmail.com. Gegevens zoals adres, mailadres, telefoonnummers zullen niet door ons worden doorgegeven zonder jouw toestemming. Potentiële klanten kunnen contact met jou opnemen via het contactformulier die wordt doorgestuurd naar jouw mailadres.

Geautomatiseerde Informatie: Wanneer je de Site MastersandCrafters  bezoekt, bewaart Google en WordPress (de beheerder van MastersandCrafters) automatisch informatie van je browser of mobiele apparaat, zoals je IP-adres of unieke apparaat-ID, cookies en gegevens over de pagina’s die je op de Site bezoekt, zodat wij de Diensten kunnen opereren en verlenen. Deze informatie wordt in logbestanden opgeslagen en wordt automatisch verzameld. Deze informatie gebruiken we om te analyseren en begrijpen hoe de Diensten voor bezoekers werken.

Informatie over locatie: We kunnen informatie verzamelen over jouw gebruik van de Diensten voor advertentiedoeleinden, analyses, het presenteren van content en ter bescherming van de Diensten, zoals je IP-adres, browser-info (inclusief verwijzers), info over je apparaat (zoals iOS IDFA, IDFV voor beperkte en niet voor advertentiedoeleinden, Android AAID, en, wanneer dit door jou is aangezet, en door je apparaat verstrekte algemene en precieze geografische informatie).

(Dit zal in de toekomst gelden wanneer masters and crafters wordt uitgebreid. Je zult hiervan op de hoogte worden gesteld wanneer dit gebeurt.) Wij kunnen locatiegegevens verkrijgen die jij in je profiel of je IP-adres verstrekt. Met jouw toestemming kunnen we je locatie ook met behulp van andere gegevens van je apparaat bepalen, zoals precieze locatie via GPS, of info over draadloze netwerken of gsm-masten in de buurt van je mobiele apparaat. We kunnen die informatie over je locatie mogelijk opslaan en gebruiken om je bepaalde features te kunnen geven of om de Diensten te verbeteren en personaliseren, bijvoorbeeld voor MastersandCrafters interne analyses en het monitoren van prestaties; lokalisatie, regionale eisen, en beleid voor de Diensten; voor lokale content, zoekresultaten en aanbevelingen; voor mapping diensten; en (met gebruik van niet-exacte lokatieinformatie) marketing. Als je toestemming tot het delen van je locatiegegevens hebt verstrekt, maar deze info niet langer met ons wilt delen, kun je je toestemming via de instellingen van uw mobiele apparaat intrekken. Bepaalde niet-precieze locatiediensten, zoals voor beveiliging en gelokaliseerd beleid op basis van je IP-adres of ingediend adres, zijn van cruciaal belang voor de werking van de site. We delen je locatiegegevens alleen met derde partijen (zoals onze mapping of advertentie-providers) om je de Diensten te kunnen verlenen. Je kunt er ook voor kiezen om de Apps toegang tot de camera van uw mobiele apparaat geven om foto’s op MastersandCrafters te uploaden.

Informatie van derde partijen: Sommige members of bezoekers kunnen ervoor kiezen om via een externe applicatie zoals Facebook, Instagram, Pinterest  in te loggen op MastersandCrafters of een account aan te maken. MastersandCrafters kan gegevens van deze aangesloten externe applicaties ontvangen. Het koppelen van je MastersandCrafters account aan externe applicaties of services is optioneel. Als je er voor kiest om je account aan een externe applicatie te koppelen, geef je MastersandCrafters toestemming om informatie van die externe applicatie te ontvangen. We kunnen ook openbare informatie verzamelen om contact met je te maken. Het kan zijn dat we die informatie gebruiken in het kader van het aan jou verlenen van de Diensten. Je kunt er ook voor kiezen sommige van je activiteiten op MastersandCrafters via bepaalde social media netwerken die aan je MastersandCrafters account gekoppeld zijn te delen en je kan op elke moment in je accountinstellingen je toestemming intrekken.

Non-Member Informatien: MastersandCrafters kan informatie ontvangen of verkrijgen (bijvoorbeeld een e-mailadres of IP-adres) over een persoon die nog geen geregistreerd MastersandCrafters member is, een ‘niet-member’. Dit kan gebeuren in verband met bepaalde MastersandCrafters functies, zoals inschrijving van een niet-member voor de MastersandCrafters nieuwsbrief, een uitnodiging van een member aan een niet-member om de Site te bezoeken, als een member met de contact-uploaderfunctie informatie van een niet-member uploadt. Informatie van niet-members wordt alleen gebruikt voor de genoemde doeleinden ten tijde van het opgeven van die info aan MastersandCrafters of om een actie die door de niet-member is goedgekeurd uit te voeren.

2. Keuze en controle als MastersandCrafters actief wordt als een zoek- en vind site 

Om je eigen informatie te kunnen beheren, verstrekken, bewerken of verwijderen kun je ons mailen op mastersandcrafters@gmail.com In de toekomst kun je dit met je inlog doen die je tot van ons zult krijgen. Je kunt bepaalde optionele informatie waarvan je niet langer wilt dat deze openbaar zichtbaar in de Diensten is verwijderen, zoals bijvoorbeeld je volledige naam. Je kunt ook verzoeken om verwijdering van de persoonlijke gegevens in je account. Ook kun je de locatie laten verwijderen bij je account. MastersandCrafters laat geen adressen zien maar wel de stad of het dorp waar de maker actief is. Het uit laten zetten van deze gegevens kan ervoor zorgen dat je minder snel gevonden wordt in de zoekresultaten van potentieel klanten.

Afhankelijk van je locatie, kun je ook bepaalde aanvullende rechten hebben met betrekking tot je informatie, zoals: (1) gegevenstoegang en verplaatsbaarheid (inclusief het recht op een kopie van de persoonlijke gegevens die je via je instellingen aan MastersandCrafters hebt verstrekt); (2) gegevenscorrectie (inclusief de mogelijkheid om je persoonlijke gegevens bij te werken, in veel gevallen via instellingen (in de toekomst); (3) het verwijderen van gegevens (inclusief het recht om MastersandCrafters je persoonlijke informatie te laten verwijderen, behalve informatie die we moeten bewaren, door contact met ons op te nemen); en (4) intrekking van toestemming of bezwaar tegen verwerking (inclusief, in beperkte omstandigheden, het recht om MastersandCrafters te vragen om de verwerking van je persoonlijke gegevens stop te zetten, op enkele uitzonderingen na, door contact met ons op te nemen.

(Dit zal in de toekomst gelden wanneer je als maker of consument je eigen inlog gegevens krijgt. Je zult hiervan op de hoogte worden gesteld wanneer dit gebeurt.) Je kunt de ontvangst van bepaalde communicatievormen van MastersandCrafters beheren in uw accountinstellingen. MastersandCrafters kan je om verschillende redenen een bericht over onze Diensten of je activiteiten sturen. Sommige van deze berichten zijn verplichte berichten voor members over diensten (zoals inloggegevens als de site actief wordt, verandering van gebruiksvoorwaarden en juridische kennisgevingen). Andere berichten zijn niet verplicht (zoals nieuwsbrieven). Jij kunt kiezen welke optionele berichten je wilt ontvangen door de instellingen in je account te wijzigen. Of door met ons contact op te nemen via mastersandcrafters@gmail.com.

We werken samen met derde partijen om onze advertenties op andere sites te beheren. Onze partners maken mogelijk gebruik van cookies of soorgelijke trackingtechnieken om je advertenties gebaseerd op je interesses en browsing-activiteit geven. Als je ervoor gekozen hebt om je account aan een externe applicatie zoals Facebook of een met MastersandCrafters API ontwikkelde app te linken, kan je je instellingen wijzigen en toestemming voor de app verwijderen door je accountinstellingen te wijzigen.

Als je niet langer van de Diensten gebruik wilt maken, of geen aan de diensten gerelateerde berichten (alleen voor wettelijk verplichte notificaties) meer wilt ontvangen, dan kan je je account sluiten. Neem hiervoor contact met ons op via mastersandcrafters@gmail.com.

3. Vindbaarheid

Wij bewaren geen logininformatie van je e-mailservice, mobiele apparaat of socialenetwerksite. Je kunt mensen die je op de Site kent, zoeken op profielnaam.  Als je niet via je volledig naam op MastersandCrafters gevonden wilt worden kan je je volledige naam verwijderen en laten veranderen naar een alias of bijnaam door ons een mail te sturen naar mastersandcrafters@gmail.com. Wel streven wij ernaar om een zo open mogelijke community te worden. Vandaar dat wij gebruikers vragen een profielfoto te laten plaatsen en bij voorkeur wel je eigen naam te gebruiken.

4. Berichten van MastersandCrafters

Af en toe zal MastersandCrafters contact met je opnemen. Deze berichten worden hoofdzakelijk per e-mail of push-berichten verstuurd, en elk account moet een geldige e-mail hebben geregistreerd om berichten te kunnen ontvangen. Als je ons hier om vraagt, kan MastersandCrafters telefonisch contact opnemen betreffende support te bieden. Daarnaast, en met jouw toestemming, kan MastersandCrafters om je klantensupport te geven of informatie over mogelijk interessante producten en functies te verstrekken je een sms (of iets soortgelijks) of fysieke brief sturen. Je kunt je contactvoorkeuren in je accountinstellingen aanpassen.

Sommige berichten van MastersandCrafters zijn gerelateerd aan diensten en noodzakelijk voor members en gebruikers van MastersandCrafters. Je gaat ermee akkoord dat MastersandCrafters je e-mails of berichten die niet aan marketing gerelateerd zijn mag sturen, zoals e-mails gerelateerd aan je account, veiligheid of productwijzigingen. Voorbeelden van aan dienstverlening gerelateerde berichten zijn onder andere een e-mailadresbevestiging en welkomstmail bij inschrijving van je account, beschikbaarheid van de Diensten, berichten aanpassingen van belangrijke functies en features, Berichten van kopers en correspondentie met het MastersandCrafters team.

Als je een account registreert, je aanmeldt voor een nieuwsbrief, of ons je e-mailadres of telefoonnummer geeft, ontvang je een kennisgeving en stem je ermee in (in sommige rechtsgebieden en situaties, door een aanvullende, ondubbelzinnige toestemming) om marketingmails en berichten van ons te ontvangen. Je kunt op elk moment aangeven dat je geen marketingberichten meer wilt ontvangen. Gebruik daarvoor de uitschrijftool in alle promotionele e-mails. Members kunnen ook sommige marketingmails of berichten in de instellingen van hun account beheren en met de uitschrijftool die in alle mails en berichten staat.

Er zal een een contact-importfunctie beschikbaar worden om je vrienden en contacten die misschien MastersandCrafters members zijn te vinden en contact te maken. Als iemand in je contactlijst nog geen member is, kan je hem of haar uitnodigen member van MastersandCrafters te worden, en wordt er namens jou een e-mail naar hen gestuurd. Ontvangers van e-mailuitnodigingen kunnen zich voor toekomstige uitnodigingen afmelden door de instructies in de uitnodigingse-mail te volgen. Je mag alleen een uitnodiging sturen naar iemand de toestemming heeft gegeven voor de ontvangst daarvan.

5. Community

MastersandCrafters is zowel een platform als een community. Wij bieden verschillende functies waarmee members in openbare en semi-openbare ruimtes contact kunnen leggen en communiceren. Je hoeft deze features niet te gebruiken, maar als je dat doet, gebruik dan je gezonde verstand bij het posten van commentaar, of bij het delen van persoonlijke informatie met anderen via de Diensten. Denk erom dat alle persoonlijke informatie die je daar verstrekt, door anderen gelezen, verzameld of gebruikt kan worden om je ongevraagd berichten te sturen. We kunnen bepaalde derden inschakelen om je te helpen bij het aan jou verlenen van community-diensten en in het kader van die relatie moeten we sommige informatie met dergelijke derden delen om die dienst te kunnen bieden. MastersandCrafters verwijdert gewoonlijk geen inhoud uit community-ruimtes en je publicaties blijven openbaar zichtbaar, ook nadat je je account gesloten hebt, al zal je naam niet langer naast de post staan. Jij bent verantwoordelijk voor de persoonlijke informatie die je in community-ruimtes van de Diensten publiceert.

Een andere member kan je openbare activiteit op MastersandCrafters volgen en updates ontvangen, bijvoorbeeld wanneer je een maker aan je openbare favorieten toevoegt. Je kunt ervoor kiezen om bepaalde activiteiten privé te houden. Dit regel je via de instellingen van je account. Als een member begonnen is met het volgen van je activiteiten, heb je als je je updates niet met die persoon wilt delen de optie om deze member te blokkeren.

6. Gebruik, delen en bekend maken van informatie

Wanneer je de Services bezoekt of gebruikt, verzamelen, gebruiken, delen en verwerken wij op andere wijze je persoonlijke informatie zoals beschreven in dit beleid. We vertrouwen op een aantal wettelijke grondslagen om je informatie op deze manieren te gebruiken. Deze rechtsgrondslagen omvatten:

  • waar nodig om de contractuele verplichtingen in onze Gebruiksvoorwaarden na te komen en om de Diensten aan jou te leveren;
  • je hebt ingestemd met de verwerking van jouw gegevens om een profiel aan te laten maken als maker, een instemming die je op elk moment kunt intrekken;
  • noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting, een gerechtelijk bevel of om rechtsvorderingen uit te oefenen of te verdedigen;
  • noodzakelijk voor de legitieme belangen van onze of een derde partij, zoals die van bezoekers, members of partners;
  • je hebt de informatie uitdrukkelijk openbaar gemaakt;
  • noodzakelijk in het algemeen belang; en
  • soms noodzakelijk om jouw vitale belangen, of die van anderen te beschermen.

Weet dat we hoofdzakelijk vertrouwen op toestemming (1) om marketingberichten te verzenden, (2) voor het delen van gegevens van derden met betrekking tot advertenties en, voor zover van toepassing, (3) voor het gebruik van locatiegegevens voor advertentiedoeleinden.

Waar we je informatie verwerken op basis van legitieme belangen, doen we dit als volgt:

Onze Diensten leveren en verbeteren: Wij kunnen je informatie gebruiken om onze Diensten te verbeteren en aan te passen, inclusief het delen van je informatie voor dergelijke doeleinden, en we doen dit omdat het noodzakelijk is om onze legitieme belangen na te streven om onze Diensten voor onze gebruikers te verbeteren. Dit is ook nodig om ons in staat te stellen onze legitieme belangen na te streven bij het begrijpen van hoe onze Diensten worden gebruikt en om manieren te verkennen en te ontsluiten om ons bedrijf te ontwikkelen en te laten groeien. Het is ook noodzakelijk om ons in staat te stellen onze legitieme belangen na te streven door onze Diensten, efficiëntie, interesse in Diensten voor gebruikers te verbeteren en inzicht te krijgen in de gebruikspatronen van onze Diensten.

Onze Diensten veilig houden: We kunnen jouw informatie ook gebruiken voor veiligheids- en beveiligingsdoeleinden, inclusief het delen van jouw informatie voor dergelijke doeleinden, en we doen dit omdat het noodzakelijk is voor het nastreven van onze legitieme belangen bij het waarborgen van de veiligheid van onze Diensten, inclusief het verbeteren van de bescherming van onze community tegen spam, intimidatie, inbreuk op intellectueel eigendom, misdaad en veiligheidsrisico’s van welke aard dan ook.

Wij respecteren jouw privacy. MastersandCrafters maakt zonder jouw toestemming je naam, e-mailadres of andere persoonlijke informatie niet aan derden bekend, tenzij dit in ons Privacybeleid is gespecificeerd.

Wanneer je ons de opdracht hebt gegeven om een oproep voor een maakvraag te plaatsen, zullen wij je voornaam, locatie (alleen plaatsnaam) delen en de foto’s en schetsen die je ons hebt gestuurd ter informatie. Makers en derden kunnen doormiddel van het contactformulier contact met jou opnemen. je mailadres zal niet zichtbaar zijn voor anderen.

Wij gebruiken de informatie voor het verlenen en verbeteren van onze Diensten, voor identificatie en verificatie, voor gerichte online en offline marketing, zoals met de hulp van tools zoals Facebook, Instagram en Google Customer Match, om contact met members of geïnteresseerde partijen op te nemen, en voor algemeen onderzoek en geaggregeerde rapportage. Zo zouden we bijvoorbeeld informatie die jij aan ons doorgeeft kunnen gebruiken om geschillen met MastersandCrafters of andere members op te lossen.

Zoek- en vind proces: Als onderdeel van het zoek- en vindproces faciliteert MastersandCrafters het delen van informatie tussen de twee members of een member en niet member die bij de die bij de toekomstige opdracht betrokken zijn, zoals de e-mailadressen van de MastersandCrafters members, verzendadres, en betalingsinformatie. Door opdrachten via MastersandCrafters te laten verlopen (dit zal in de toekomst mogelijk worden) geef je ons opdracht om je informatie op die manier te delen. Aangezien dit, het zoek en vinden van makers een belangrijk onderdeel van de Diensten is die we leveren, moeten we dit doen om onze verplichtingen uit hoofde van onze Gebruiksvoorwaarden na te komen. Wij verwachten dat je de privacy van de member waarvan je informatie ontvangt respecteert. Zoals beschreven in MastersandCrafters gebruiksvoorwaarden. MastersandCrafters heeft je geen toestemming verleend om de informatie voor ongewenste commerciële berichten of niet-geautoriseerde transacties te gebruiken. Zonder de uitdrukkelijke toestemming van de betreffende persoon, mag je geen members aan je e-mail of fysieke mailinglijsten toevoegen, of op andere wijze persoonlijke informatie gebruiken of opslaan.

Juridisch en veiligheid: MastersandCrafters kan onder beperkte omstandigheden je persoonlijke informatie behouden of vrijgeven aan derden: in antwoord op wettige verzoeken van publieke autoriteiten, zoals om te voldoen aan legitieme eisen voor nationale veiligheid of wetshandhaving; het beschermen, vaststellen of uitoefenen van onze wettelijke rechten of verdediging tegen wettelijke claims, inclusief het innen van een schuld; om mee te werken aan een dagvaarding, gerechtelijk bevel, rechtszaak of andere wettelijk vereisten; of als wij in goed vertrouwen denken dat een dergelijke openbaarmaking nodig is om te voldoen aan de wet, om dreigend lichamelijk letsel of financieel verlies te voorkomen of om onwettige activiteiten, vermoedelijke fraude, bedreigingen van onze eigendom of schending van MastersandCrafters gebruiksvoorwaarden te onderzoeken, tegen te gaan of er actie tegen te ondernemen. In deze gevallen kan ons gebruik van jouw informatie noodzakelijk zijn voor het legitieme belang van onze of een derde partij om onze Diensten te beveiligen, schade of misdaad te voorkomen, wettelijke rechten af te dwingen of te verdedigen of schade te voorkomen. Dergelijk gebruik kan ook nodig zijn om te voldoen aan een wettelijke verplichting, een gerechtelijk bevel of om rechtsvorderingen uit te oefenen of te verdedigen. Het kan ook nodig zijn in het algemeen belang (zoals om criminaliteit te voorkomen) of om vitale belangen te beschermen (in zeldzame gevallen waarbij we mogelijk informatie moeten delen om verlies van mensenlevens of lichamelijk letsel te voorkomen).

Als MastersandCrafters een wettig en geverifieerd verzoek ontvangt waarin voor de gegevens van een member kan MastersandCrafters in een van de in de voorgaande paragraaf genoemde beperkte gevallen persoonlijke informatie vrijgeven, zoals, maar niet beperkt tot, de naam van de member, adres, telefoonnummer, e-mailadres en bedrijfsnaam.

Dienstverleners: MastersandCrafters moet externe bedrijven en personen inhuren (zoals betalingsdienstverleners, onderzoeksbedrijven, dienstverleners in analyse en beveiliging) om ons te helpen onze Diensten te opereren, verstrekken en marketen. Deze derde partijen hebben beperkte toegang tot je persoonlijke informatie, en alleen voor zover dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de taken namens ons en zijn aan MastersandCrafters verplicht jouw informatie niet bekend te maken en voor andere doeleinden te gebruiken. De betrokkenheid van dienstverleners is vaak noodzakelijk om de Diensten aan jou te leveren, met name wanneer dergelijke bedrijven belangrijke rollen vervullen, zoals  ons helpen onze Dienst operationeel en veilig te houden. In sommige andere gevallen zijn deze dienstverleners niet strikt noodzakelijk om de Diensten te leveren, maar helpen deze te verbeteren, bijvoorbeeld door ons te helpen onderzoek te doen naar hoe we onze gebruikers beter van dienst kunnen zijn. In deze laatste gevallen hebben we een legitiem belang in de samenwerking met dienstverleners om onze Diensten te verbeteren.

Derde partijen: Externe plug-ins kunnen ook informatie over jouw gebruik van de Site verzamelen. Als je bijvoorbeeld een MastersandCrafters pagina laadt die een sociale plug-in van een externe site of service heeft, zoals een “vind ik leuk” of “Verzenden” knop, laad je ook de inhoud van die externe site. De site kan direct vanuit je browser cookies vragen. Deze interacties vallen onder het privacybeleid van de externe site. Daarnaast worden bepaalde cookies en andere technologieën op onze Site door derden voor gerichte online marketing en andere doeleinden gebruikt. Weet dat als je sites of diensten van derden gebruikt, je onder de voorwaarden en het privacybeleid van die sites of diensten valt.

Wij kunnen alleen voor onszelf spreken; dit beleid is niet van toepassing op de procedures van derden die geen bezit zijn van MastersandCraftersen waarop wij geen controle kunnen uitoefenen, of personen die niet in dienst van MastersandCrafters zijn, en die niet onder ons beheer vallen. Als je je informatie aan anderen verstrekt, kunnen verschillende praktijken van toepassing zijn op het gebruik of de openbaarmaking van de informatie die je aan hen verstrekt. MastersandCrafters heeft geen controle over het privacybeleid van derden, inclusief dat van andere members die met behulp van de Diensten verkopen, of API-gebruikers.  API-geburikers of andere websites op het internet, zelfs als deze van of naar de Diensten verbonden zijn. Wij raden je aan het privacybeleid van derden te lezen en vragen te stellen voordat je persoonlijke informatie aan hen verstrekt. Voor de toepassing van Europese wetgeving zijn deze verkopers en API-gebruikers onafhankelijke beheerders van gegevens, wat betekent dat zij verantwoordelijk zijn voor het verstrekken en naleven van hun eigen beleid met betrekking tot persoonlijke informatie die zij verkrijgen in verband met de Diensten.

7. Nodig voor de uitvoering van het contract tussen MastersandCrafters en haar members

MastersandCrafters verleent een vrijwillige dienst; je kan zelf kiezen of je de Diensten wel of niet wilt gebruiken. Echter, als je de Diensten wel wilt gebruiken, moet je akkoord gaan met onze Gebruiksvoorwaarden, waarin het contract tussen MastersandCrafters en haar members vastgelegd is.

8. Veiligheid

De beveiliging van je persoonlijke informatie is belangrijk voor ons. MastersandCrafters volgt algemeen geaccepteerde sectornormen voor het beschermen van aan ons verstrekte persoonlijke informatie, op het moment dat MastersandCrafters deze ontvangt. Je accountinformatie is beschermd met een wachtwoord. Het is belangrijk dat je je account en informatie beschermt tegen onbevoegde toegang door het wachtwoord zorgvuldig te kiezen, en dit wachtwoord en de computer goed te beveiligen door bijvoorbeeld na het gebruik van onze Diensten uit te loggen.

Helaas is geen enkele overdrachtsmethode op internet of wijze van elektronische opslag 100% veilig. Hoewel we dus streven de bescherming van je persoonlijke informatie, kunnen we geen absolute beveiliging garanderen.

9. Bewaren

MastersandCraftersbewaart je informatie niet langer dan nodig is voor de doeleinden die worden vermeld in dit beleid, zolang je account actief is, (dus voor de levensduur van je MastersandCrafters member account) zoals beschreven in dit beleid, of zover nodig is om je de Diensten te kunnen verlenen. Als je niet langer wilt dat MastersandCrafters je gegevens gebruikt om de Diensten aan jouw te leveren, kan je je account sluiten. MastersandCrafters bewaart en gebruikt je informatie voor zover nodig is om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen (bijvoorbeeld als we je gegevens moeten bewaren om aan relevante belasting/omzetwetten te voldoen), geschillen op te lossen en onze overeenkomsten uit te voeren en zoals verder in dit beleid beschreven. Daarnaast wordt er van MastersandCrafters makers bij het aangaan van een opdracht mogelijk ook gevraagd dat ze je gegevens opslaan en gebruiken om aan hun wettelijke eisen te voldoen. Ook bewaren we logbestanden voor interne analyses. Deze logbestanden worden over het algemeen kort bewaard, behalve in het geval dat ze gebruikt worden voor de veiligheid en zekerheid vand e site, ter verbetering van de functionaliteit van de Site of als we wettelijk verplicht zijn om ze voor langere tijd te bewaren.

10. Jouw rechten

Je kunt profiteren van een aantal rechten met betrekking tot jouw informatie die wij verwerken. Sommige rechten zijn alleen van toepassing in bepaalde beperkte gevallen, afhankelijk van jouw locatie. Als je je persoonlijke informatie wilt beheren, beperken of verwijderen, kan je dat in de instellingen van je MastersandCrafters account doen, of door contact met ons op te nemen. Op verzoek zal MastersandCrafters je vertellen of wij persoonlijke informatie over jou hebben opgeslagen.  Door naar je accountinstellingen te gaan kan je bepaalde persoonlijke informatie die bij jouw account hoort zien, corrigeren en veranderen. In sommige van de gevallen waarin we je informatie verwerken, heb je mogelijk het recht om de manieren waarop we je info gebruiken te beperken. In bepaalde gevallen heb je ook het recht om te verzoeken tot verwijdering van je persoonlijke gegevens en om een kopie van je persoonlijke gegevens in een makkelijk toegankelijk format te verkrijgen.

Als we je informatie verwerken op basis van onze legitieme belangen zoals hierboven uitgelegd of in het algemeen belang, kan je in bepaalde omstandigheden bezwaar maken tegen deze verwerking. In dergelijke gevallen zullen wij jouw gegevens niet meer verwerken, tenzij we dwingende legitieme redenen of juridische redenen hebben om door te gaan met de verwerking.

11. Jouw verantwoordelijkheden

Als je met behulp van onze Diensten een opdracht krijgt, kan je bepaalde persoonlijke informatie ontvangen en bepalen wat je hiermee doet, bijvoorbeeld bij het communiceren met gebruikers en het aangaan van transacties (in de toekomst) met opdrachtgevers. Dat betekent dat je mogelijk persoonlijke informatie (bijvoorbeeld de naam van de koper, e-mailadres en verzendadres) moet verwerken en, voor zover je dit doet, onder EU-regelgeving een onafhankelijke verwerker van gegevens bent met betrekking tot gebruikers die je mogelijk via de Diensten hebt verkregen.

Jij bent verantwoordelijk voor het beschermen van de persoonlijke informatie die je ontvangt of verwerkt en voor het voldoen aan alle relevante wettelijke verplichtingen bij het gebruik van de Diensten. Daaronder vallen onder meer wetten aangaande gegevensbescherming en privacy die bepalen hoe je informatie van gebruikers mag gebruiken. Zulke wetten kunnen eisen dat je je eigen privacybeleid post en je daaraan houdt en deze moet toegankelijk zijn voor de gebruikers van MastersandCrafters waar je contact mee hebt, en in lijn met dit beleid en MastersandCrafters Gebruikersvoorwaarden zijn. Voor meer informatie over de Algemene verordening gegevensbescherming, ga je naar https://gdpr-info.eu en http://gdprandyou.ie.

Als gegevensbeheerder, in de mate dat je persoonlijke gegevens van gebruikers buiten de Diensten verwerkt, kan het zijn dat je op grond van de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming en privacy verzoeken om gegevenstoegang, portabiliteit, correctie, verwijdering en bezwaren tegen verwerking moet honoreren. Als je zonder de toestemming van je opdrachtgever persoonlijke informatie bekend maakt ben jij verantwoordelijk voor die ongeautoriseerde bekendmaking. Dit omvat bijvoorbeeld bekendmakingen die je hebt gedaan of onbedoelde inbreuken op gegevens. Je kan bijvoorbeeld in het kader van een transactie met een koper diens e-mail of andere informatie ontvangen. Deze informatie mag alleen worden gebruikt voor MastersandCrafters gerelateerde communicaties, of voor door MastersandCrafters gefaciliteerde transacties. Je mag deze informatie niet gebruiken voor ongewenste commerciële berichten of onbevoegde transacties. Zonder de uitdrukkelijke toestemming van de koper en afhangende van toepassing zijnde MastersandCrafters beleid en wetten mag je geen MastersandCrafters members aan je e-mail of fysieke mailinglijsten toevoegen, de identiteit van de koper voor marketingdoeleinden gebruiken of betalingsinformatie opslaan. Vergeet niet dat het jouw verantwoordelijkheid is om te weten wat in elke situatie de wijze van toestemming geven is.

Als MastersandCrafters en jij gezamenlijk als gegevensbeheerder van persoonlijke informatie worden bevonden en als MastersandCrafters aangeklaagd of beboet wordt of op enig andere wijze op kosten gejaagd wordt door iets dat jij als beheerder van persoonlijke kopersinformatie gedaan hebt, stem je ermee in ons schadeloos te stellen voor de kosten die in verband met het door jou verwerken van persoonlijke kopersinformatie gemaakt worden.

Waar je toestemming gegeven hebt, heb je het recht om je toestemming voor het verwerken van je gegevens en je gebruik van de Diensten in te trekken. Je kunt bijvoorbeeld je toestemming voor e-mailmarketing intrekken door de link voor afmelden in dergelijke berichten te gebruiken of door je accountinstellingen te wijzigen. Je kunt ervoor kiezen om je toestemming voor onze verwerking van je informatie en je gebruik van de Diensten op elk moment in te trekken door via je accountinstellingen je account te sluiten en vervolgens mastersandcrafters@gmail.com te e-mailen om te vragen dat je persoonlijke gegevens worden verwijderd, behalve informatie die we moeten behouden. Deze verwijdering is permanent en je account an niet hersteld worden.

13. Wijzigingen aan het Privacybeleid

Wij kunnen dit beleid van tijd tot tijd updaten of aanpassen. Als wij denken dat de wijzigingen wezenlijk zijn, laten we je dat weten door een (of meer) van de volgende acties te ondernemen: (i) posten van de wijzigingen op of via de Diensten, (ii) een e-mail of bericht sturen over de wijzigingen, of (iii) posten van een update in de versieberichten op het platform. We raden je aan om regelmatig opnieuw te kijken en eventuele updates te lezen.

14. Contact

Als je vragen hebt:

Neem dan via mastersandcrafters@gmail contact met ons op. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen..

 

Voor het laatst bijgewerkt op 23 mei 2018