Maker aanmelden

Ben jij goed in het maken of ontwerpen van custom made producten of ben je gespecialiseerd in een ambacht of creatieve dienst? Dan hoor jij op MastersandCrafters te komen en zouden we het geweldig vinden als je je hieronder GRATIS aanmeldt. Zodra de daadwerkelijke site gemaakt is en we online gaan, krijg jij een inlog waarmee je jouw online werkplaats kunt inrichten met foto’s en teksten. Op die manier kunnen mensen jouw talent vinden voor een product of klus die ze hebben. Ook kun jij zelf (gratis) reageren op oproepen van consumenten die op zoek zijn naar makers, ontwerpers of ambachtslieden.

Wie mag zich aanmelden? Iedereen die daadwerkelijk iets met zijn/haar handen maakt, maar ook ontwerpers en designers. Of dit nu hobbymatig is of dat je een klein bedrijf runt (max 5 werknemers), dat maakt ons niet uit. Als je maar goed bent in wat je doet.

Meld je hier gratis aan om binnenkort jouw online werkplaats in te richten. Door het verzenden van onderstaand formulier ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

%d bloggers liken dit: