Maker Aanmelden

Ben jij goed in het maken of ontwerpen van custom made producten of ben je gespecialiseerd in een ambacht of creatieve dienst? Dan hoor jij op MastersandCrafters te komen en zouden we het geweldig vinden als je je hieronder aanmeldt.

Wie mag zich aanmelden? Iedereen die daadwerkelijk iets met zijn/haar handen maakt, maar ook ontwerpers en designers. Of dit nu hobbymatig is of dat je een klein bedrijf runt (max 5 werknemers), dat maakt ons niet uit als je maar goed bent in wat je doet. We hanteren wel een kwaliteitsnorm, een geschikt voor onder de 18 norm en dat wat je maakt mag niet discriminerend zijn. Het is noodzakelijk dat je goede foto’s van jezelf en je werk hebt. Voor een verduidelijking van beroepen, ambachten en uitsluitingen klik hier.

Meld je hier gratis aan om binnenkort jouw online werkplaats in te richten. Door het verzenden van onderstaand formulier ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Omdat we alles (nog) handmatig moeten invoeren kan het even duren voordat je (na goedkeuring) op de site terechtkomt. Ook kun jij zelf (gratis) reageren op oproepen van consumenten die op zoek zijn naar makers, ontwerpers of ambachtslieden als we deze naar je doorsturen.

%d bloggers liken dit: