Home

Welkom op MastersandCrafters. Hier vind je creatief talent en ambachtelijke makers.

MastersandCrafters is in aanbouw dus binnenkort vind je hier nog meer makers en ontwerpers. Ons streven is dat je voor elk idee een maker kunt vinden die jouw idee kan realiseren. Ook verbinden we makers met elkaar om samen te werken aan grote projecten. Wij maken creatief talent vindbaar. CONTACT OPNEMEN MET EEN MAKER IS ALTIJD VRIJBLIJVEND en gratis.

Dus heb je een idee voor een product, een prototype, of een ontwerp? Meld het ons en wij zetten je vraag online. Of neem contact op met de makers via het formulier bij hun online werkplaats. Wil je liever dat wij een maker voor je zoeken dan kun je ons mailen naar mastersandcrafters@gmail.com.

MastersandCrafters wordt wordt een matchmaker tussen consumenten en makers in Europa. Een site voor consumenten (en bedrijven) die zelf in de hand willen hebben wat ze laten maken en door wie.

Voor wie is MastersandCrafters?
Voor makers: Ben jij fotograaf, tuinarchitect, interieurstylist, puntlasser, edelsmid, programmeur, verhalenschrijver, houtbewerker, pottenbakker, illustrator, zeilmaker, hoefsmid, portretschilder, crypto specialist, maak je bruidsjurken of leren schorten? Meld je dan aan want we hebben iedereen nodig in alle vakgebieden om deze site en uiteindelijk jouw vindbaarheid tot een succes te maken!

Voor consumenten: Heb jij een idee voor een inbouwkast, wil je je glas-in-lood raam laten repareren, een voor jou gebrouwen biertje voor je 40e verjaardag, je oldtimer laten reviseren, een Japanse tuin aan laten leggen, een kraamcadeau laten maken, je huis opnieuw laten inrichten, stalen deuren in je huis, de fronten van je keukendeuren opknappen, bootkussens laten maken, een zelf ontworpen ring laten maken, een openhaard met pizzaoven laten metselen, je oude schuur ombouwen tot sauna, je rokersstoel laten stofferen. Je kan het zo gek niet bedenken of er zal binnenkort een maker voor jouw idee op MastersandCrafters staan.

Via Facebook  stellen makers zich voor en op onze Instagram zie je veel recent werk van makers voorbij komen. Vergeet je ons niet te volgen?

Geen maker maar wil je iets kwijt over dit initiatief? We horen je mening of tips graag via het contactformulier!

 

 

2 Comments on “Home

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: