Alle handige mensen op een site!

Recycle Design

Online werkplaats van: Michael Wernert
Bedrijf: Vintage Monger
Plaats: De Meern (Utrecht)
Workshops: ja
Materialen: Vintage materialen, historische of vintage objecten, gerecylede of gevonden voorwerpen, plexiglas, staal, hout

Ik maak: Design en gebruiksvoorwerpen van gerecylede (vintage) materialen. Met enige regelmaat voer ik ook projecten uit voor het inrichten van kapsalons of restaurants/winkelruimtes met een industrial design. Verder creëer ik uit aanbod (eigen vintage vondsten) en vraag (van klanten). Denk hierbij aan het restaureren van een 200 jaar oude wandelstok, een antiek of Vintage item met gevoelswaarde tot kunstobject of gebruiksobject maken. Voorbeelden hiervan zijn industrial lampen, muurdecoratie en presentatie objecten voor verzamelingen.

IMG_9719

Over:  Als ICT projectmanager heb ik de stap gemaakt naar recycle kunstenaar. Ik combineer mijn ontwerp- en maak skills, met mijn kennis over vintage- en historische producten. En daarom voer ik mijn werk met enorm veel passie uit. Klanten komen vaak met een object met emotionele waarde naar mij toe en vragen dan of ik er iets mee kan doen of kan verfraaien, zodat ze het een plek in hun huis kunnen geven. Ik laat mij inspireren door het object en zijn eigenaar. De verhalen, het ontwerpproces en het uiteindelijke resultaat is wat mijn werk zo enorm boeiend maakt.

Misschien heeft u wel een Vintage of Antiek item in uw bezit met een historie of met een speciale betekenis voor u, maar ligt het nu ergens opgeborgen waar niemand het kan zien. Neem dan gerust contact met mij op. Er is een grote kans dat ik het zo kan aanpassen dat het een mooi object wordt wat gezien mag worden of weer een functioneel doel zal krijgen

Contact: http://www.vintagemonger.nl  info@michaelwernert.nl of vul het contactformulier hieronder in. See you at Instagram Facebook

Meubelmaker

Online werkplaats van: Keith Reynolds
Bedrijf: Keith Reynolds

Plaats Zwolle
Workshops: nee
Materialen: hout en gerecycled hout, pallets, HPL, staal, oud hout, glas

Ik maak: Meubels en interieurbouw. Voorbeelden hiervan zijn kasten, tafels,  krukken, stoelen, tv-kasten en alles wat hoort bij project interieurbouw.

IMG_9710

Over: Keith Reynolds is een meubelmaker in hart en nieren. Zijn expertise ligt bij maatwerk meubels met bijzondere en technische afwerkingen. Een vakman die tot het uiterste gaat om het gewenste resultaat te halen. Geboren en getogen in Ierland kwam hij voor zijn liefde in 2003 naar Nederland, waar hij met zijn gezin in Zwolle neerstreek.
Getraind in het hoge segment leerde hij met de standaard niet genoegen te nemen en dat is te zien in zijn werk. Keith werkt met grote precissie en vind creatieve oplossingen voor uitdagende projecten.

Contact: http://www.keithreynolds.nl  info@keithreynolds.nl Of neem via onderstaand contactformulier vrijblijvend contact met mij op.

Leerbewerker

Online werkplaats van: Jana Chocholackova
Bedrijf: Chocholackova
Plaats: Amsterdam
Workshops: ja
Materialen: leer, hout, textiel en epoxy

Ik maak met ambachtelijke technieken zoals stempelen, graveren, verven, stansen en handnaaien  customized producten als; schoenen, sleutelhangers, telefoonhoesjes, buideltassen, handtassen of laptoptassen.

Schermafbeelding 2018-07-06 om 10.59.20Over
Mijn passie ligt bij leerbewerken, een vak dat ik heb meegekregen van mijn ouders en grootouders die voor BATA werkten in Slovakije. In Slovakije heb ik mijn modegraad behaald aan de Technische Hogeschool.  In 2011 heb ik mijn B.A. in Nederland behaald aan de Gerrit Rietveld Academy. Om mij verder te specialiseren in schoenontwerpen heb ik verschillende cursussen in Praag gevolgd. In 2014 heb ik mijn M.A in schoen design gehaald aan de ArtEZ in Arnhem en mijn cursus behaald aan de HealthTec Academy in Utrecht.
Momenteel ben ik bezig om schoenen te maken voor internationale en nationale master studenten. mijn inspiratie haal ik uit kunst, foto’s en muziek waarbij ik oude technieken gebruik met een moderne nieuwe inslag. Ik vind het fijn om samen met de opdrachtgever mee te denken. Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Workshops Ik geef workshops voor het maken van bovenstaande producten aan volwassenen en kinderen. Mail me even voor de mogelijkheden.

Contact: http://www.chocholackova.com  info@chocholackova.com Facebook Instagram

Je kunt ook het contact formulier invullen met je vraag. MastersandCrafters zorgt dat het bericht bij mij komt.

 

Wij plaatsen jouw opdracht gratis

glass-1751210

Zoek je een maker om iets custom-made te laten maken of ontwerpen? heb je een idee maar weet je niet goed wat je nu verder moet doen? Of zoek je een maker voor een Proto type? Plaats gratis je opdracht en vind een maker. Hoe? stuur ons een mail met zo veel mogelijk info en foto’s over je project of idee zodat wij hem op de site kunnen plaatsen. mastersandcrafters@gmail.com of vul het contactformulier in.

Potretfotograaf

Online werkplaats van: Marjolein de Rijk
Bedrijf: Studio Rijkvol
Plaats: Maarn (Utrecht)
Workshops: ja
Materialen: foto, digitale fotografie, postcards, posters

Ik maak: Als portretfotograaf richt ik me op het maken van portretten van kinderen en senioren. Een ontspannen foto shoot waarbij in een persoonlijk contact karakteristieke portretten worden gefotografeerd.
backstage_01

Over: Het meest intrigerende van portretfotografie vind ik het zoeken naar de pure emoties en deze vangen in een blik. Zowel bij kinderen als senioren is hierin een combinatie van onbevangenheid en wijsheid te vinden. Mooi om dit vast te kunnen leggen voor nu en later. Ik werk voornamelijk op locatie.

Van dichtbij gefotografeerd worden, maakt het intiem en vrij direct. Portretten kunnen dan ook snel als confronterend worden ervaren. Tijdens de fotoshoot is het daarom vooral belangrijk dat er een ontspannen en ongedwongen sfeer is. In het contact dat in korte tijd wordt opgebouwd, werk ik ernaar toe om de ander niet meer bewust in de camera te laten kijken en volledig als zichzelf voor mij te zitten.
Na afloop selecteer ik drie unieke beelden uit het resultaat van de fotoshoot. Deze beelden bewerk ik handmatig na. Ook hierbij kan worden uitgegaan van de vanuit mijn ervaring professionele en kritische kijk. Het complete pakket is te boeken voor een eigen portret of om kado te geven. Uitgebreid en zonder verborgen kosten is de prijs van een individuele sessie € 295,-

Contact: Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie! http://www.studiorijkvol.nl portret@marjoleinderijk.nl  06 – 46 095 016

Je kunt ook contact met mij opnemen via onderstaand contactformulier. MastersandCrafters stuurt dit bericht naar mij door.