Blog

Crowdfunding gestopt

Helaas onze crowdfunding actie is niet gelukt. Toch gaan we niet bij de pakken neerzitten maar gaan we bedenken hoe we MastersandCrafters toch de lucht inkrijgen. We willen iedereen ontzettend bedanken voor alle steun!! Makers die gedoneerd hebben, tegenprestaties hebben aangeboden, een filmpje hebben gestuurd, de pers, en alle lieve vrienden familie en kennissen die geld hebben gestort. Jullie zullen het gedoneerde bedrag zo snel mogelijk terugkrijgen van voordekunst.nl.

Ondanks dat we het ontzettend jammer vinden dat het niet is gelukt, blijven we positief en gaan we er voor zorgen dat we MastersandCrafters (onze droom) gaan verwezenlijken! Blijf onze Facebookpagina gebruiken voor maakvragen, samenwerkingsoproepen en om te reageren op maakopdrachten van consumenten. We houden jullie op de hoogte!

 

 

Schermafbeelding 2018-04-30 om 10.04.24.png

Nog Maar 10 dagen crowdfunding te gaan!

Inmiddels hebben we 1305 euro op voordekunst.nl met crowdfunden binnengehaald. Heel erg fijn maar we zijn er nog lang niet!  We hebben nog keihard financiële steun nodig om het project te laten slagen.

Bekijk de superleuke handgemaakte tegenprestaties die we in de aanbieding hebben voor jouw donatie.  Kies en doneer om MastersandCrafters mogelijk te maken. Doneren kan al vanaf 10 euro. Maar als we nog 448 mensen vinden die 25 euro willen doneren (of 224 mensen die nog iemand kunnen vinden en beide 12,50 over wil maken) dan halen we ons doelbedrag en dan kunnen we echt aan de slag.  Inmiddels hebben we meer dan 500 marker aanmeldingen, dus we hebben hoop!

Als we het project niet halen krijg je je geld weer op je rekening teruggestort.

Zie hieronder een van de leuke tegenprestaties op voordekunst.nl

6ded70c6-50c2-4c39-92e2-cd5b1df993e7
Handgemaakte bril hoesjes van Atelier Peper.

Campagne online!

Let’s start crowdfunding! We zijn begonnen met de campagne op voordekunst.nl Vanaf nu kun je het MastersandCrafters project financieren, zodat wij de programmeurs aan het werk kunnen gaan zetten om de site daadwerkelijk te laten bouwen. We zouden het geweldig vinden als je doneert. We hebben de leuke tegenprestaties die door een aantal makers worden gemaakt, in een “menukaart” gezet. Op die manier krijg je ook nog wat leuks als bedankje voor je gift. Mochten we het doelbedrag niet redden, dan krijg je je geld gewoon terug.

 Als we 500 mensen vinden die 25 euro willen schenken, dan zijn we er!! Help je ons mee dit nieuws te verspreiden, dan is onze kans van slagen groter!
Bedankt,
Jeanne en Mariska

 

 

Approved!

Yes! Het MastersandCrafters project is ingediend en goedgekeurd op voordekunst.nl! 4 April gaan we dan ook echt van start met de 36 dagen durende campagne om geld binnen te halen zodat MastersandCrafters gebouwd kan worden. We plaatsen zo snel mogelijk de link zodat jullie ons kunnen helpen met het verspreiden van de crowdfundingcampagne (en wellicht zelf doneren). Op 7 april aanstaande staan we in Maarn (dichtbij Utrecht) op het Wildgroei Festival. Mensen kunnen daar ter plekke hun donatie overmaken en meteen een tegenprestatie mee naar huis nemen. Gezellig als je langskomt!

credit-card-3281946_1920

Serieus aan het werk

We zijn er nog hoor! Maar we zitten even diep in de persberichten, site ontwerpen en crowdfunding. Vandaar dat je even wat minder van ons hoort (tenzij je ons op insta en Facebook volgt). Makers kunnen zich nog steeds aanmelden en als je iets wilt laten maken of wilt samenwerken met een maker, plaats je oproep dan alvast op onze Facebook. Binnenkort meer over de crowdfunding begin april op voordekunst.nl.

Tot snel!

IMG_6295

Feestje!!!

Vandaag zijn we over de 350 aanmeldingen gegaan! En dat binnen een maand tijd! We zijn helemaal overweldigd door de positieve reacties en hulp van iedereen. 350 was ons doel om te kijken of er genoeg animo was en dachten dit ergens richting de zomer te halen. We zijn er van overtuigd dat MastersandCrafters de lucht in moet en in maart starten we met crowdfunding om de website te kunnen laten maken. We zijn al gestart met de voorbereidingen voor de campagne en krijgen fantastisch filmmateriaal en tegenprestaties aangeboden, die we weer gaan gebruiken voor de promotie op voordekunst.nl.

We blijven makers, ambachtslieden en creatief talent stimuleren zich aan te melden en gaan daarbij stiekem ook al een beetje over de grens naar België. We houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen! Fijne Valentijnsdag allemaal!

blogger-photo-2249560_1920.jpg

230 And counting!

We hebben sinds vandaag 230 aanmeldingen! Nog 120 en dan gaan we groots uitpakken met crowdfunding. En hiervoor zijn we druk bezig om filmpjes van makende handen te verzamelen. Deze gaan we verwerken in de promotiefilm die we tijdens de crowdfunding actie willen laten zien. Dus heb je nog een leuk (liefst breedbeeld) filmpje van max 30 sec van je handen aan het werk, dan zouden we die graag toegestuurd krijgen! Wanneer we dit filmpje op onze site zetten, vermelden we jullie naam. Op de crowdfundingsite willen we mensen juist nieuwsgierig maken. Willen ze weten wie de makers zijn, dan moet de site er komen! Ook zijn we momenteel bezig om alle schetsen uit te werken tot designs voor de website en flyers te maken om nog meer naamsbekendheid onder makers te krijgen.

Dank aan alle makers die zich al hebben aangemeld en voor al jullie fijne positieve reacties. Dat doet ons goed! Nog een oproepje aan alle Food creatives, imkers, molenaars (!), lassers, staalbewerkers, interieurbouwers, naaiateliers we hebben jullie vakmanschap ook nog nodig.

IMG_4748 kopie
Mariska legt de laatste hand aan de flyer

 

IMG_6579.JPG
Jeanne is in Marvellapp gedoken