Lampenmaker

Online werkplaats van: Rob Alferink
Bedrijf: PicusLED
Plaats: Son (Noord-Brabant)
Workshops: Ja
Materialen: hout, 3D print, vilt en koper

kleine drie
Ik maak: en ontwerp lampen. PicusLED is een ontwerp/ ingenieurbureau voor LED verlichting. Dit komt voort uit mijn hobby als houtbewerker. In sommige gevallen werk ik samen met kunstenaars die een materiaal maken waarvan ik dan weer een lamp maak. Maar je kunt ook bij mij terecht als je een idee voor verlichting hebt. In overeenstemming met jou maak ik een ontwerp en kan deze ook voor je uitwerken.

rob 2pics

Over: De naam van mijn bedrijf is PicusLED. In het Latijn is Picus vetaald als specht en een specht is een houtbewerker. Met de huidige mogelijkheden van LED probeer ik unieke lampen te maken die een sieraad zijn voor het interieur.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Contact: heb je een vraag of wil je meer weten over mijn werk en wat ik voor jou kan betekenen? Ik zie graag je reactie via onderstaand formulier tegemoet. Volg me op Facebook  en Instagram voor de laatste updates!

 

%d bloggers liken dit: