Meubelmaker

Online werkplaats van: Sander Rutgers
Bedrijf: Tweakhout
Plaats: Gouda (Zuid-Holland)
Workshops: Nee
Materialen: Hout, metaal, plastic, you name it.

def 2
Ik maak: meubels zoals tv-kasten, salontafels, kledingkasten, trapkasten. Maar ook keukens, kippenhokken of complete terrasoverkappingen. Ik heb naast alle “standaard” machines in mijn werkplaats ook een kleine CNC-freesmachine staan waarmee ik maatwerk naamborden en andere zaken kan fabriceren, en beschik over een TIG- en een MIG-lasapparaat.

Schermafbeelding 2018-11-05 om 16.16.52.png

Over:  Ik ben begonnen in de offshore en heb daar veel met metaal en hydrauliek gewerkt. Daarna heb ik mijn eigen werkplaats gebouwd en van daaruit ben ik nu al bijna 3 jaar voor mezelf bezig. De beste beslissing ooit!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Contact: Voor vragen kun je via onderstaand formulier contact met mij opnemen. Volg ons Facebook en op Instagram voor de laatste updates!

 

 

%d bloggers liken dit: