Leerbewerkers

Online werkplaats van: Anne Kistemaker en Jeroen Greven
Bedrijf: Studio Roem
Plaats: Amsterdam (Noord-Holland)
Workshops: Nee
Materialen: Wij maken gebruik van hoogwaardige kwaliteit, duurzaam leder. Ons leder is afkomstig van restpartijen uit Europa. Het leer behandelen wij met veel respect en gebruiken wij zo efficiënt mogelijk.

def 2
Ik maak samen met mijn partner (Jeroen Greven) maken wij (reis) producten van leer. Denk hierbij aan paspoort- en brillenhoesjes, travel journals, camera straps etc. Alles ontwerpen en maken wij zelf uit leer waarbij we inspiratie halen uit de natuur. Met Jeroen’s achtergrond als product designer en mijn achtergrond in leerbewerking vormen wij samen een goed duo. Naast de producten die wij op dit moment aanbieden op de website maken we gepersonaliseerde tassen en klein lederwaren op aanvraag.

Over:  tijdens het reizen over de Wereld raakten wij geïnspireerd om lederen reisproducten en tassen met de hand te maken. Ieder product vloeit voort uit de indrukken en ervaringen die de reizen op ons maakten.

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Contact: heb je een vraag of wil je meer weten over mijn werk en wat ik voor jou kan betekenen? Ik zie graag je reactie via onderstaand formulier tegemoet. Volg ons Facebook en op Instagram voor de laatste updates!

 

 

 

%d bloggers liken dit: