Goudsmid

Online werkplaats van: Ellen Yska
Bedrijf: Yska-Sieraden
Plaats: Eindhoven (Noord-Brabant)
Workshops: Ja
Materialen: Goud, zilver, edelstenen en verwante materialen.
kleine drie
Ik maak: sieraden. Ik werk met goud en zilver (en soms andere materialen) op een ambachtelijke manier. Ik maak voornamelijk sieraden in opdracht. Samen met de klant kom ik tot een ontwerp. Ik heb ook een eigen collectie, die bestaat uit unieke sieraden en kleine series. Verder geef ik cursussen in mijn atelier op Strijp-S in Eindhoven.

 

Over: Ik werk al 30 jaar als goudsmid en nog steeds met smeed ik met evenveel liefde. Ik werk met zilver, goud en edelstenen. Heeft u zelf edelstenen die u in een sieraad wilt laten verwerken, dan is dat in de meeste gevallen ook mogelijk. Tevens is er de optie om uw oude gouden sieraden te laten vermaken of omsmelten tot een nieuw sieraad.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Contact: heb je een vraag of wil je meer weten over mijn werk en wat ik voor jou kan betekenen? Ik zie graag je reactie via onderstaand formulier tegemoet.Volg me op Facebook voor de laatste updates!

 

%d bloggers liken dit: