Allround maker

Online werkplaats van: Heino Minnema
Bedrijf: Minnema Solutions
Plaats: Kerkwijk (Gelderland)
Workshops: Nee
Materialen: Digitaal, handtekenen, hout en staal.
def 2
Ik maak: interieurontwerpen, grafisch ontwerpen en meubelontwerpen. Daarbij doe ik aan productontwikkeling, software ontwikkeling en grafisch ontwerp.

Over: Ik houd van alle onderdelen van keramiek: Het modelleren, mallen maken, mallen open maken en mij elke keer weer verwonderen over wat voor prachtigs er in zit. Het secuur en netjes afwerken, het magische en meditatieve proces van het draaien, mooie kleursamenstellingen bedenken en composities maken. Alles vind ik even plezierig om te doen. Uitgedachte kleuren, mooie vormen en een hoog afwerkingsniveau maken dat je met mijn creaties iets moois en unieks kado geeft of in huis haalt.

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Contact: heb je een vraag of wil je meer weten over mijn werk en wat ik voor jou kan betekenen? Ik zie graag je reactie via onderstaand formulier tegemoet. Volg me Facebook en Instagram voor de laatste updates!

 

 

 

%d bloggers liken dit: