Allround maker

Online werkplaats van: Heino Minnema
Bedrijf: Minnema Solutions / Woodcraftingpioneer
Plaats: Kerkwijk (Gelderland)
Workshops: Nee
Materialen: Digitaal, handtekenen, hout en staal.
def 2
Ik maak: interieurontwerpen, grafisch ontwerpen en meubelontwerpen. Daarbij doe ik aan productontwikkeling, software ontwikkeling en grafisch ontwerp. Ik werk veel samen met andere makers op MastersandCrafters.

 

Over: Mijn doel is om samen met jou je visie of plan zo helder mogelijk in kaart te brengen met als doel daar een visuele expressie aan te geven die bij jou past. 

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Contact: heb je een vraag of wil je meer weten over mijn werk en wat ik voor jou kan betekenen? Ik zie graag je reactie via onderstaand formulier tegemoet. Volg me Facebook en Instagram voor de laatste updates!

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: