Keramist

Online werkplaats van: Wietske Sietsma
Bedrijf: Atelier W.
Plaats: Arnhem (Gelderland)
Workshops: Nee
Materialen: Aardewerk en porselein. Gips voor de mallen.
def 2
Ik maak: keramiek en mallen. Ik vervaardig met klei allerlei dingen. Objecten voor in huis en tuin. Maar ook objecten om verlies of rouw vorm te geven.
Het liefst maak ik mallen van bestaande dingen zodat ik dat af kan gieten in klei.

Schermafbeelding 2018-10-17 om 22.24.40

Over: Ik houd van alle onderdelen van keramiek: Het modelleren, mallen maken, mallen open maken en mij elke keer weer verwonderen over wat voor prachtigs er in zit. Het secuur en netjes afwerken, het magische en meditatieve proces van het draaien, mooie kleursamenstellingen bedenken en composities maken. Alles vind ik even plezierig om te doen. Uitgedachte kleuren, mooie vormen en een hoog afwerkingsniveau maken dat je met mijn creaties iets moois en unieks kado geeft of in huis haalt.

 

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Contact: heb je een vraag of wil je meer weten over mijn werk en wat ik voor jou kan betekenen? Ik zie graag je reactie via onderstaand formulier tegemoet.Volg me op Instagram voor de laatste updates!

 

 

 

%d bloggers liken dit: