Houtbewerker

Online werkplaats van: Kai Boonzaijer
Bedrijf: Skapa Ambachtswerk
Plaats: Lunteren
Workshops: Nee
Materialen: Hout, staal
def 2
Ik maak: houten meubels voor binnen en buiten zoals tv-meubels, design picknicktafels, tafels, kasten, banken,  maar ook ander custom werk zoals snijplanken, houten speelgoed en relatiegeschenken. Ik werk veel samen met andere ambachtslieden om projecten tot in de puntjes uit te werken.

IMG_1828 2.jpg

Over: We leven in een tijd waarin we steeds vaker op zoek gaan naar unieke spullen. Steeds meer mensen zijn op zoek naar iets persoonlijks, een meubelstuk met een verhaal of een lamp die ook zijn plek verdiend als hij niet brandt. En dat is precies wat dit werk zo mooi maakt. Het maken van producten voor mensen die een persoonlijk verhaal hebben. Samen met de klant in gesprek gaan en hun ideeën vertalen in een fysiek object. Daarom ben ik in na jarenlang hobbymatig houtbewerken in 2016 mijn bedrijf gestart.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Contact: heb je een vraag over een meubel op maat of een andere vraag? Neem dan even contact met mij op via onderstaand formulier. Volg mij op Facebook en Instagram voor de laatste updates!

%d bloggers liken dit: