Glasblazer

Online werkplaats van: Miranda van der Waal
Bedrijf: Glasblazerij Miranda van der Waal
Plaats: Rotterdam (Zuid-Holland)
Workshops: Ja
Materialen: Glas en buisglas voor de vlam.
def 3
Ik maak: mondgeblazen lampen, vazen, glazen, parfumflesjes, insecten etc.
Ik krijg ook regelmatig opdrachten voor het maken van relatiegeschenken

IMG_1861

Over: Het familievak werd Miranda met de paplepel ingegoten. Op haar 17e leerde Miranda de essentiële basistechnieken van haar moeder, glasblazer Woutje Schaaf. Haar ambitie in het vak werd niet onopgemerkt. Ze volgde een vierjarige opleiding bij meesterglasblazer Van Bruggen in Rotterdam en ontwikkelde vervolgens haar unieke eigen stijl en omgang met glas. In de vormgeving en decoratie van haar objecten wordt Miranda sterk geïnspireerd door de jugendstill en art deco. De natuurlijke, vloeiende lijn van levend organisme probeert ze in haar werk te verwezenlijken

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Contact: Ik blaas in beperkte oplage exclusieve relatiegeschenken in meerdere prijsklassen. Denk aan champagne- of wijnglazen, rozenvazen, kerstballen en kadocheques. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via onderstaand formulier. Volg mij op Facebook  of Instagram voor de laatste updates!

%d bloggers liken dit: