Chocolatier

Online werkplaats van: Marielle Bijnen
Bedrijf: Marbon Chocolade Events
Plaats: Breda (Noord-Brabant)
Workshops: Ja
Materialen: duurzaam geteelde cacao en voor de ganaches (vullingen) worden natuurlijke producten gekozen zoals fruit, noten, honing en kruiden.

 

def 3
Ik maak: graag chocolade in opdracht. Met liefde verzorg ik heerlijke bonbons en andere chocolade. Dit kan zijn voor jullie bruiloft, een jubileum, je verjaardag, een (tuin)feest, je receptie etcetera.

Bruist_3

Over: In 2009 stapt Marielle de wereld binnen van chocolade en is sindsdien gefascineerd door dit boeiende product. Marbon chocolade events is geboren uit een passie voor chocolade én de passie om mensen bij elkaar te brengen door middel van deze luxe lekkernij.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Contact: wil je zelf ervaren, proeven, koken en werken met chocolade onder begeleiding van Chocolatier Marielle? Of heb je een vraag over chocolade in opdracht neem dan even contact met mij op via onderstaand formulier. volg mij op Facebook en Instagram voor de laatste updates!

%d bloggers liken dit: