Houtbewerker

Online werkplaats van: David Beil
Bedrijf: Sustain Woodworks
Plaats: Moerkapelle (Zuid-Holland)
Workshops: Nee
Materialen: Hout, oud of nieuw, strak of ruw. In combinatie met andere materialen indien nodig
def 2
Ik maak: vooral houtwerk. Denk hierbij aan overkappingen, tuinhuisjes, steigers, theekistjes en meubels voor binnen en buiten.

Over: Gedreven door mijn passie voor hout en houtbewerking ben ik begin 2018 mijn bedrijf gestart. Ik werk het liefst met oud hout. De uitdaging om juist van oud hout iets nieuws te maken motiveert mij enorm. Samen met de klant tot een ontwerp komen en het daarna vormgeven is een van de leuke aspecten van mijn vak. Naast het vervaardigen van producten en meubels, voer ik ook verschillende reparatie werkzaamheden uit.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Contact: Heb je interesse in een custom-made product of heb je vragen, neem dan even contact met mij op via onderstaand formulier en volg mij op Facebook en Instagram voor de laatste updates!

%d bloggers liken dit: