Kleermaker

Online werkplaats van: Lilli Turner
Bedrijf: Lilli Turner
Plaats: Amsterdam (Noord-Holland)
Workshops: Ja
Materialen: Voornamelijk stof, maar ik vind het ook leuk om bijzondere materialen te gebruiken, zoals oude kranten of 2e hands textiel (uiteraard alleen als het past bij het ontwerp/concept).

def 3
Ik maak: speciale kledingstukken op maat, van bruidsjurken tot kostuums. You name it, I make it! Ik ontwerp alles van scratch. 

Over: Ik werk sinds 7 jaar als freelance kleermaker en kleding- / kostuumontwerper (eerst in Portland, VS en nu in Amsterdam, NL) en heb twee kleermakersdiploma’s behaald bij de Nederlandse LPM (één in het ontwerpen van patronen en constructie, en een in textielkennis) en ben druk bezig met de volgende (en de laatste … misschien). Ik ben dol op spelen met vorm, textuur, lijnen en kleur. Kostuums, mode, streetwear, bruidskleding, zolang er een element van uitdaging en een klein beetje (of veel) ruimte is voor mijn eigen creatieve bijdrage, ben ik graag van de partij!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Contact: Op je trouwdag wil je er natuurlijk op je allerbeste uitzien! En dus wil je iets dragen wat je niet alleen geweldig staat, maar wat ook helemaal bij jou past. Maar wat als je het plaatje in je hoofd niet in de winkels kan vinden? Of als je iets wil dat echt 100% uniek is? Dan kun je bij mij terecht. Ik hoor graag van je via onderstaand contactformulier als je een kleding of kostuumwens hebt. Ook kun je een kijkje nemen op mijn Instagram voor de laatste updates!

%d bloggers liken dit: