Ontwerper

Online werkplaats van: Singrid van Waarde
Bedrijf: DailyLiving
Plaats: Haarlem (Noord-Holland)
Workshops: Ja
Materialen: Stof, hout en leer. Maar ook andere materialen zijn denkbaar al proberen we het werken met plastic zo veel mogelijk te vermijden.

def 3
Ik maak: interieurontwerpen voor mensen die vastlopen met de inrichting van hun woning en op zoek zijn naar praktische woonoplossingen.

Over: Mijn ontwerpen voer ik uit met verbeelding, vindingrijkheid & inventiviteit. In mijn werkplaats in hartje Haarlem ontwerp ik in opdracht. Hier gebruik ik zoveel mogelijk natuurlijke materialen, waaronder hout, stof & leer. Dit zie je terug in de vele producten: lampen, kussens en andere interieuraccessoires.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Contact: Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en ga graag met je in gesprek. Als je hieronder je gegevens achterlaat, kom ik indien gewenst langs op de betreffende locatie. Ook kun je een kijkje nemen op Facebook en Instagram voor de laatste updates!

%d bloggers liken dit: