Breiwerk Design

Online werkplaats van: Josee Jansen
Bedrijf: Sjawls.com
Plaats: Amsterdam (Noord-Holland)
Workshops: Nee
Materialen: Ik werk uitsluitend met katoenen (organic) garens en een fijn breimachine. En met verfstoffen om de garens te verven.

def 2
Ik maak en ontwerp gebreide sjaals op de breimachine. Voor een deel van mijn collectie verf ik zelf de garens in een bepaald dessin. Deze (grafische) dessins  ontstaan door de breitechniek te combineren met een traditionele , etnische weef – en verf techniek  , de Ikat techniek , waardoor  verrassende en unieke dessins in een breisel ontstaan.

Schermafbeelding 2018-08-31 om 13.01.12

Over: Draagcomfort en duurzaamheid spelen voor mij een belangrijke rol bij de keuze van de garens en de productie. Alles wordt ontworpen en gemaakt in mijn eigen atelier.
De sjaals worden gemaakt van eersteklas biologische katoenen garens, met het GOTS certificaat ( Global Organic Textile Standard) .Voor mensen met een wol intolerantie zijn zachte katoenen sjaals ideaal om te dragen. Naast de werkzaamheden in mijn atelier werk ik nog als docent Beeldende Vorming.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Contact: Wilt u een product op maat laten maken, neem dan vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden!

 

%d bloggers liken dit: