Lampenkapmaker

 

Online werkplaats van: Ella de Regt
Bedrijf: Atelier Wat Anders
Plaats: Scharsterbrug (Friesland)
Workshops: Ja
Materialen: Textiel en lampenkapmateriaal.

def 3.jpg

Ik maak: bijzondere lampenkappen op maat. Naast de gebruikelijke kappen, ontwerp ik ook unieke stukken voor klanten. Opdrachtgevers mogen hun eigen stof aanleveren of kiezen uit bijzondere designs of prints. Oude kappen kan ik desgewenst ook opnieuw stofferen. 

Over: In mijn atelier in Friesland ben ik begonnen met het maken van lampenkappen. Nu heb ik een klein winkeltje en geef ik workshops. 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Contact:  Wil je de mogelijkheden voor een custom-made lampenkap bespreken? Vul dan onderstaand formulier in zodat ik contact met je op kan nemen. Voor een overzicht van mijn laatste werk, volg me op Facebook en Instagram

%d bloggers liken dit: