Mozaïst

Online werkplaats van: Natasja Mulder
Bedrijf: Atelier Colorito
Plaats: Teteringen (Noord-Brabant)
Workshops: Ja
Materialen: Venetiaans glas, marmer, gekleurd glas, hout-as. 

def 3.jpg

Ik maak: mozaïekkunst. Ik ben professioneel en klassiek opgeleid mozaïekmaker. Ik maak mozaïek in opdracht. en vrij werk. Denk daarbij aan portretten, dieren, landschappen, abstracten, maar ook logo’s, familiewapens etc. Voor binnen en buiten. Ik verkoop mozaïekmateriaal en ik geef les in het maken van mozaïek.
Daarnaast maak teken ik portretten in opdracht.

Over: Het maken van een mozaïek is een uniek samenspel van artisticiteit en vakmanschap. Dat is nu precies wat het mozaïekvak voor mij zo boeiend maakt. In toch alle bescheidenheid mag ik mij scharen tot de weinige Nederlandse mozaïsten die klassiek opgeleid zijn gelijk aan de unieke methode van de mozaïekschool van Spilimbergo. Ik volgde de 7-jarige mozaïek- opleiding aan de kunstacademie van Wilrijk, België. Omdat ik constante vernieuwing op zowel creatief als technisch vlak erg belangrijk vind, volg ik ook regelmatig masterclasses op professioneel niveau in het buitenland. Als zodanig kan ik mijn vakmanschap op een hoog peil houden.In 2006 heb ik mijn Mozaïek-atelier Colorito opgericht. Zo werd mijn hobby mijn beroep en ben ik sindsdien volledig zelfstandig ondernemer. Naast het atelier heb ik ook een timmerwerkplaats. Daardoor staat het atelier niet alleen kunstzinnig sterk, maar ook technisch gezien. Ik heb de mogelijkheid om alle soorten ondergronden, lijsten en constructies die ik graag gebruik in mijn werk, zelf te creëren.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Contact: heb je een vraag, wil je meedoen aan een workshop of wil je informatie over een te maken opdracht? Neem dan even contact met mij op via onderstaand formulier. Volg mij op Facebook voor de laatste updates!

%d bloggers liken dit: