Goud & Zilversmid


def 2

Ik maak: handgemaakte unieke sieraden, kunst en gebruiksvoorwerpen. Mijn laatste collectie bestaat uit lepelringen. Ook maak ik (moderne) geboortelepels en op maat gemaakte sieraden. Ik werk graag met zilver, koper en messing maar hergebruik ook materialen.

image1-4.jpeg

Over: Op 1 januari 2017 is het eindelijk zo ver; Smidden gaat van start. Ik begin het avontuur met sieradenlijn “screw you”. Een gewaagde combinatie tussen messing moertjes en elegante zilveren aspecten. Tijdens mijn studie als zilversmid heb ik een voorliefde gekregen voor koper en messing. Ik wil mijn uitspraak “koper is het nieuwe zilver” in de praktijk brengen met “screw you”.

In de toekomst ga ik jaarlijks een nieuwe sieradenlijn ontwerpen en produceren. Daarnaast ga ik kunstobjecten maken uit hergebruikte scooter- en auto-onderdelen.  

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Contact: Heb je een vraag voor een aangepast sieraad, seen lepelring of een ander custom-made item? Dan zie ik je vraag graag tegemoet via het contactformulier. Bekijk de collectie op Facebook en Instagram

%d bloggers liken dit: