Tassenmaker

Online werkplaats van: Dees Ramaekers
Bedrijf: Made by Dees
Plaats: Breda (Noord-Brabant)
Workshops: Ja
Materialen: Leer en stof.
def 3
Ik maak: leren tassen in mijn atelier in Breda. Elke tas is uniek want van elke kleurcombinatie maak ik slechts 1 exemplaar. Custom made tassen en accessoires (riemen, portemonnees, journals etc) vind ik erg leuk om te maken omdat ik samen met de klant de uiteindelijke look bedenk. Klanten kunnen hun product samen komen stellen in mijn atelier of  doormiddel van foto’s per mail hun wensen doorgeven. Naast tassen maak ik ook relatiegeschenken. Ik besteed de grootste zorg aan kwaliteit en afwerking.

tasdees

Over:Ik ben afgestudeerd aan de St. Joost kunstacademie in Breda. Mijn passie voor leer is begonnen met de opleiding als ambachtelijk schoenmaker. Hier heb ik mijn vakkennis over leerbewerking opgedaan.De combinatie van beide opleidingen maakt dat ik een grote verscheidenheid in ontwerpen kan maken. Werken vanuit mijn eigen atelier en de leuke reacties van mijn klanten maken dat ik met nog meer passie mijn vak uitoefen. 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Contact: Wil je zelf de kleuren van je tas of ander item samenstellen dan wordt deze special voor jou gemaakt! Voor een overzicht van mijn laatste werk, volg me op Facebook enInstagram! Voor contact hoor ik graag van je via het contactformulier.

%d bloggers liken dit: