Textiel Designer

Online werkplaats van: Marloes Jongen
Bedrijf: Marloes Jongen
Plaats: Tilburg (Noord-Brabant)
Workshops: Nee
Materialen: textiel.
def 2
Ik maak: interieur textiel. Zowel toegepast als lampen van textiel, plaids, kleden e.d. als vrijwerk zoals wandkleden.

photo-about-MJ-600x600

Over: In 2005 studeerde ik cum laude af aan de kunstacademie Maastricht,
in de richting textiel vormgeving. Een logische stap voor mij aangezien mijn familie al generaties lang met textiel bezig is. Mijn werk is zowel toegepast als autonoom en karakteriseert zich door mijn voortdurende exploratie van de technieken en de materialen waarmee ik werk. Hierbij worden nieuwe eigenschappen tot uiting gebracht met behoud van herkenbaarheid van de herkomst. Mijn ontwerpen zijn vaak (ogenschijnlijk) eenvoudige maar zeer verfijnd in detail. Ik speel met contrast, structuur en vorm, met daarbij altijd een sterk gevoel voor compositie vanuit een grafische kijk op textiel

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Contact: heb je een uitdaging voor mij die met textiel te maken heeft? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via onderstaand formulier. Volg mij op Facebook Instagram voor de laatste updates!

%d bloggers liken dit: