Handbreier

Online werkplaats van: Muriel Hoffs
Bedrijf: OntwerpatelierMuriel Hoffs
Plaats Amsterdam (Noord Holland)
Workshops: ja
Materialen: Garen van wol, katoen, cashmere, zijde, linnen, etc.
def 3
Ik maak exclusief en uniek handgemaakt breiwerk. Ook Ontwerp ik mijn eigen designs, textiel en mode accessoires en verkoop deze in mijn winkel in Amsterdam. Voorbeelden hiervan zijn shawls, armwarmers, topjes, kettingen, etc.

IMG_3311.JPG

Over:  Fysiek bezig zijn met materiaal en kleuren geeft mij plezier en energie. Nog steeds ben ik verbaasd dat uit 1 draad een heel kledingstuk kan ontstaan. Ik ben altijd opzoek naar verhoudingen met mooie en spannende materiaal- en kleurcombinaties of verrassende steken. Breien is een fantastische ambacht waar veel geduld voor nodig is. Voor mij een ideale tegenhanger van de maatschappij die steeds sneller gaat.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Contact: Heb je een vraag voor custom-made werk of wil je gewoon meer informatie, vul dan het contactformulier in! Voor mijn laatste werk, volg me op Facebook en Instagram!

%d bloggers liken dit: