Meubelmaker

Online werkplaats van: Danielle Stokhof
Bedrijf: Stokhof Design
Plaats: Woerden ( Utrecht)
Workshops: Nee
Materialen: Massief hout
def 2
Ik maak: massief houten meubels, houtdraaiwerk, accessoires en kunstzinnige kastjes.Ik ga er vanuit dat wanneer u iets door een ambachtsman/vrouw laat maken het project betekenis voor u heeft. Het is mijn missie om uw wens zo goed mogelijk in vervulling te laten gaan zodat u hier nog vele jaren plezier aan kunt beleven.

Aan het werk

Over: Ik ben als zelfstandig meubelmaker begonnen na mijn opleiding aan het Hout- en Meubileringscollege te Rotterdam. Ik heb mij gespecialiseerd in het mooie vak houtdraaien en gebruik voor veel van mijn producten lokaal en duurzaam hout. Dit hout is afkomstig van bomen die bijvoorbeeld door wijzigingen in een bestemmingsplan verwijderd moeten worden. Op deze wijze krijgen de bomen weer een nieuw leven als een mooi product. Ik houd van uitdagingen en heb tevens veel verschillende machines tot mijn beschikking. Daarnaast werk ik samen met lokale ambachtslieden met verschillende disciplines.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Contact: Heeft u een bijzondere uitdaging voor mij? Dan hoor ik graag van u! Voor meer informatie vul het formulier hieronder in en volg mij op Facebook en Instagram voor de laatste updates!

 

%d bloggers liken dit: