Viltbloemist

Online werkplaats van: Daphne Engelke
Bedrijf: De Viltbloemist
Plaats: Eindhoven (Noord-Brabant)
Workshops: Ja
Materialen: 100 % wolvilt
def 3
Ik maak: en ontwerp natuurgetrouwe bloemen en deze werk ik uit in duurzaam wolvilt. Bloemen die onafhankelijk van het seizoen in alle gewenste kleuren te bestellen zijn en die dus geen water nodig hebben, verzorging en/of daglicht.Bloemen met een speciale betekenis, bloemen met een verhaal voor alle memorabele gebeurtenissen uit iemands leven.

Over: Ik hou van bloemen! Wat ik lastig vind is bloemen te zien verwelken, dat ze hun kopjes laten hangen en dat ik ze zie wegkwijnen in mijn vaas. In de tuin tijdens het veranderen van het seizoen vind ik dit minder lastig. Maar bij een uitvaart of een bruiloft maakt het mij treurig. Dit is de reden dat ik ben begonnen met het maken van blijvende handgemaakte bloemen. Bloemen uit duurzaam wolvilt die voor altijd hun kleur, frisheid en vorm behouden.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Contact: Heb je vragen of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen, vul het formulier hieronder in of volg mij op Facebook en Instagram voor de laatste updates!

%d bloggers liken dit: