Mandala Art

Online Werkplaats van: Tessa Smits
Bedrijf: Tessa Smits Art
Plaats: Den Haag
Workshops: Ja
Materialen: Voornamelijk acrylverf op canvas
def 3

Ik maak: Abstracte dot art schilderijen, t-shirts met mandala designs, tattoo designs, patronen en street art. Alles is gebaseerd op heilige geometry, mandalas en oeroude vormen en symbolen. Ik maak vrij werk, maar werk ook veel in opdracht.

IMGs_0981.jpg

Over: Ik ben niet altijd full time kunstenares geweest. Ik heb bedrijfskunde gestudeerd en jaren als interim marketeer gewerkt. Het schilderen deed ik er toen naast. Het werken op kantoor viel me steeds zwaarder omdat ik voelde dat ik niet deed wat voor mij daadwerkelijk de bedoeling was. Dat ging niet alleen over mijn verlangen om kunst te maken maar misschien nog wel meer om een vrij leven te leiden. En toen door een ‘crisis’ alles wegviel kreeg ik de kans om te kiezen voor een heel ander leven. En die kans heb ik nu ongeveer 5 jaar geleden met beide handen aangegrepen.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Contact: Als je geinteresseerd bent in één van de kunstwerken, FF sparren of een leuke samenwerking voor ogen hebt. Neem dan contact met mij op via het formulier hieronder en volg mij op Facebook en Instagram voor de laatste updates!

%d bloggers liken dit: