Houtbewerkers

Online werkplaats van: Wilko en Ferdinand
Bedrijf: Woerdsche Knoest
Plaats: Woerden ( Utrecht)
Workshops: Nee
Materialen: Hout (voornamelijk inlands lokaal gewaterd hout), metaal, kunststof en leer.
def 2

Wij maken: Alles van hout van (klein)meubels tot deurgrepen, ballusters, speakers, naamborden, snijplanken, houten servies, trappen, houtsnijwerk, relatiegeschenken etc.

woerdsche-knoest-uitgelicht-header.jpg

Over: Het juiste hout kiezen uit het te rooien hout, het wateren en verzagen van de bomen is een ambachtelijk proces dat in Nederland vrijwel niet meer voorkomt binnen een bedrijf dat de houtbewerking als core-business heeft. Bij Woerdsche Knoest gebeurt dit proces al 35 jaar. We leren nog steeds iedere dag bij en ontwikkelen keer op keer nieuwe bewerkingstechnieken om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen bij de wensen die ze hebben.Van origine is Wilko ingenieur en Ferdinand instrumentenmaker. We beschikken over een houtdraaierij en een high end laser waarmee we foto’s op (o.a.) hout kunnen graveren.  Op onze facebook en instagram pagina staat een klein scala aan producten die wij maken.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Contact: Voor meer informatie vul het formulier hieronder in of volg ons op Facebook en Instagram voor de laatste updates!

%d bloggers liken dit: