Industrial Art

Online werkplaats van: Michael Wernert
Bedrijf: Vintage Monger
Plaats: De Meern (Utrecht)
Workshops: ja
Materialen: Vintage materialen, historische of vintage objecten, gerecylede of gevonden voorwerpen, plexiglas, staal, hout

def 3
Ik maak: Design en gebruiksvoorwerpen van gerecylede (vintage) materialen. Met enige regelmaat voer ik ook projecten uit voor het inrichten van kapsalons of restaurants/winkelruimtes met een industrial design. Verder creëer ik uit aanbod (eigen vintage vondsten) en vraag (van klanten). Denk hierbij aan het restaureren van een 200 jaar oude wandelstok, een antiek of Vintage item met gevoelswaarde tot kunstobject of gebruiksobject maken. Voorbeelden hiervan zijn industrial lampen, muurdecoratie en presentatie objecten voor verzamelingen.

IMG_9719

Over:  Als ICT projectmanager heb ik de stap gemaakt naar recycle kunstenaar. Ik combineer mijn ontwerp- en maak skills, met mijn kennis over vintage- en historische producten. En daarom voer ik mijn werk met enorm veel passie uit. Klanten komen vaak met een object met emotionele waarde naar mij toe en vragen dan of ik er iets mee kan doen of kan verfraaien, zodat ze het een plek in hun huis kunnen geven. Ik laat mij inspireren door het object en zijn eigenaar. De verhalen, het ontwerpproces en het uiteindelijke resultaat is wat mijn werk zo enorm boeiend maakt.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Misschien heeft u wel een Vintage of Antiek item in uw bezit met een historie of met een speciale betekenis voor u, maar ligt het nu ergens opgeborgen waar niemand het kan zien. Neem dan gerust contact met mij op. Er is een grote kans dat ik het zo kan aanpassen dat het een mooi object wordt wat gezien mag worden of weer een functioneel doel zal krijgen

Contact: Heb je een vraag voor een custom made product of wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. See you at Instagram Facebook

%d bloggers liken dit: