Portretfotograaf

Online werkplaats van: Marjolein de Rijk
Bedrijf: Studio Rijkvol
Plaats: Maarn (Utrecht)
Workshops: ja
Materialen: foto, digitale fotografie, postcards, posters
def 3
Ik maak: Als portretfotograaf richt ik me op het maken van portretten van kinderen en senioren. Een ontspannen foto shoot waarbij in een persoonlijk contact karakteristieke portretten worden gefotografeerd.
backstage_01

Over: Het meest intrigerende van portretfotografie vind ik het zoeken naar de pure emoties en deze vangen in een blik. Zowel bij kinderen als senioren is hierin een combinatie van onbevangenheid en wijsheid te vinden. Mooi om dit vast te kunnen leggen voor nu en later. Ik werk voornamelijk op locatie.

Van dichtbij gefotografeerd worden, maakt het intiem en vrij direct. Portretten kunnen dan ook snel als confronterend worden ervaren. Tijdens de fotoshoot is het daarom vooral belangrijk dat er een ontspannen en ongedwongen sfeer is. In het contact dat in korte tijd wordt opgebouwd, werk ik ernaar toe om de ander niet meer bewust in de camera te laten kijken en volledig als zichzelf voor mij te zitten.
Na afloop selecteer ik drie unieke beelden uit het resultaat van de fotoshoot. Deze beelden bewerk ik handmatig na. Ook hierbij kan worden uitgegaan van de vanuit mijn ervaring professionele en kritische kijk. Het complete pakket is te boeken voor een eigen portret of om kado te geven. Uitgebreid en zonder verborgen kosten is de prijs van een individuele sessie € 295,-

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Contact: Neem via het contactformulier vrijblijvend contact met me op voor meer informatie!

%d bloggers liken dit: