Leerbewerker

Online werkplaats van: Jana Chocholackova
Bedrijf: Chocholackova
Plaats: Amsterdam
Workshops: ja
Materialen: leer, hout, textiel en epoxy
def 3
Ik maak: met ambachtelijke technieken zoals stempelen, graveren, verven, stansen en handnaaien  customized producten als; schoenen, sleutelhangers, telefoonhoesjes, buideltassen, handtassen of laptoptassen.

Schermafbeelding 2018-07-06 om 10.59.20

Over: Mijn passie ligt bij leerbewerken, een vak dat ik heb meegekregen van mijn ouders en grootouders die voor BATA werkten in Slovakije. In Slovakije heb ik mijn modegraad behaald aan de Technische Hogeschool.  In 2011 heb ik mijn B.A. in Nederland behaald aan de Gerrit Rietveld Academy. Om mij verder te specialiseren in schoenontwerpen heb ik verschillende cursussen in Praag gevolgd. In 2014 heb ik mijn M.A in schoen design gehaald aan de ArtEZ in Arnhem en mijn cursus behaald aan de HealthTec Academy in Utrecht.
Momenteel ben ik bezig om schoenen te maken voor internationale en nationale master studenten. mijn inspiratie haal ik uit kunst, foto’s en muziek waarbij ik oude technieken gebruik met een moderne nieuwe inslag. Ik vind het fijn om samen met de opdrachtgever mee te denken. Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Contact: Volg mijn Facebook Instagram Je kunt ook het contact formulier invullen met je vraag.Ik geef workshops voor het maken van bovenstaande producten aan volwassenen en kinderen. Mail me even voor de mogelijkheden.

 

%d bloggers liken dit: