Kleine update

We gaan beginnen met een ontwerpwedstrijd voor het design van de toekomstige site. Zodra we hier meer nieuws over hebben gaan we dit bekendmaken. Verder zijn we nu echt actief op Facebook als matchmaker tussen consumenten en makers. Dus check regelmatig of er een opdracht voor jou tussenstaat! Ook zouden we het fijn vinden als je je deze mogelijkheid (voor het plaatsen van custom made opdrachten) met je netwerk deelt!
En verder… ga ik (Jeanne) alleen verder met MastersandCrafters. De financiering van het project zal ik zelf gaan bekostigen. Ik spreek nog wel in we, omdat ik een veel overleg met een klein team achter de schermen. Ik houd je op de hoogte!pexels-photo-301703.jpeg

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s