Crowdfunding gestopt

Helaas onze crowdfunding actie is niet gelukt. Toch gaan we niet bij de pakken neerzitten maar gaan we bedenken hoe we MastersandCrafters toch de lucht inkrijgen. We willen iedereen ontzettend bedanken voor alle steun!! Makers die gedoneerd hebben, tegenprestaties hebben aangeboden, een filmpje hebben gestuurd, de pers, en alle lieve vrienden familie en kennissen die geld hebben gestort. Jullie zullen het gedoneerde bedrag zo snel mogelijk terugkrijgen van voordekunst.nl.

Ondanks dat we het ontzettend jammer vinden dat het niet is gelukt, blijven we positief en gaan we er voor zorgen dat we MastersandCrafters (onze droom) gaan verwezenlijken! Blijf onze Facebookpagina gebruiken voor maakvragen, samenwerkingsoproepen en om te reageren op maakopdrachten van consumenten. We houden jullie op de hoogte!

 

 

Schermafbeelding 2018-04-30 om 10.04.24.png

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s