Approved!

Yes! Het MastersandCrafters project is ingediend en goedgekeurd op voordekunst.nl! 4 April gaan we dan ook echt van start met de 36 dagen durende campagne om geld binnen te halen zodat MastersandCrafters gebouwd kan worden. We plaatsen zo snel mogelijk de link zodat jullie ons kunnen helpen met het verspreiden van de crowdfundingcampagne (en wellicht zelf doneren). Op 7 april aanstaande staan we in Maarn (dichtbij Utrecht) op het Wildgroei Festival. Mensen kunnen daar ter plekke hun donatie overmaken en meteen een tegenprestatie mee naar huis nemen. Gezellig als je langskomt!

credit-card-3281946_1920

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s