Feestje!!!

Vandaag zijn we over de 350 aanmeldingen gegaan! En dat binnen een maand tijd! We zijn helemaal overweldigd door de positieve reacties en hulp van iedereen. 350 was ons doel om te kijken of er genoeg animo was en dachten dit ergens richting de zomer te halen. We zijn er van overtuigd dat MastersandCrafters de lucht in moet en in maart starten we met crowdfunding om de website te kunnen laten maken. We zijn al gestart met de voorbereidingen voor de campagne en krijgen fantastisch filmmateriaal en tegenprestaties aangeboden, die we weer gaan gebruiken voor de promotie op voordekunst.nl.

We blijven makers, ambachtslieden en creatief talent stimuleren zich aan te melden en gaan daarbij stiekem ook al een beetje over de grens naar België. We houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen! Fijne Valentijnsdag allemaal!

blogger-photo-2249560_1920.jpg

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s