230 And counting!

We hebben sinds vandaag 230 aanmeldingen! Nog 120 en dan gaan we groots uitpakken met crowdfunding. En hiervoor zijn we druk bezig om filmpjes van makende handen te verzamelen. Deze gaan we verwerken in de promotiefilm die we tijdens de crowdfunding actie willen laten zien. Dus heb je nog een leuk (liefst breedbeeld) filmpje van max 30 sec van je handen aan het werk, dan zouden we die graag toegestuurd krijgen! Wanneer we dit filmpje op onze site zetten, vermelden we jullie naam. Op de crowdfundingsite willen we mensen juist nieuwsgierig maken. Willen ze weten wie de makers zijn, dan moet de site er komen! Ook zijn we momenteel bezig om alle schetsen uit te werken tot designs voor de website en flyers te maken om nog meer naamsbekendheid onder makers te krijgen.

Dank aan alle makers die zich al hebben aangemeld en voor al jullie fijne positieve reacties. Dat doet ons goed! Nog een oproepje aan alle Food creatives, imkers, molenaars (!), lassers, staalbewerkers, interieurbouwers, naaiateliers we hebben jullie vakmanschap ook nog nodig.

IMG_4748 kopie
Mariska legt de laatste hand aan de flyer

 

IMG_6579.JPG
Jeanne is in Marvellapp gedoken

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s