Het gaat Los!

Vorige week zaten we ons nog een beetje druk te maken of de zomer niet te kort dag was om 350 aanmeldingen te krijgen. Maar nadat we onze oproep op een aantal Facebook sites hebben gepost, gaat het hard! Wij, complete FB nerds, hebben de kracht onderschat van wat dit platform kan bereiken! We krijgen mooie en afwisselende beroepen binnen. Wel zouden we graag ook nog wat meer oude ambachten zien! Dus ken je iemand laat het weten! We zijn er nu van overtuigd dat die 350 er wel komen en snel ook. Bedankt allemaal voor het sharen, liken en aanmelden!

Onderstaand het aantal reacties in 1 groep (incl mijn reacties denk ik?).

.IMG_4583

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s