De Aanmeldpagina is online

Eindelijk is het zo ver! De aanmeldpagina met informatie over MastersandCrafters is online. En nu? Uuuuuuuuh promoten, promoten en nog eens promoten. We gaan op zoveel mogelijk plekken flyeren en via social media alle makers proberen te bereiken die we nodig hebben om deze site groot en bekend te maken. Om te zien wie er achter MastersandCrafters zitten een persoonlijke oproep aan alle makers in Nederland (en net over de grens België). Meld je nu aan en share en like ons op Facebook en Instagram.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s