Eerste blogbericht

Yes!!!!! MastersandCrafters gaat van start! Al meer dan een jaar zijn we bezig geweest met de voorbereidingen en eindelijk is het zo ver, we hebben een budget en genoeg ideeën om onze site (hopelijk) tot een groot succes te maken!

We zijn begonnen met MastersandCrafters Instagram en zijn nu bezig met het verder bouwen van de aanmeld- en landingspagina. Als we genoeg aanmeldingen hebben willen we de site lanceren. Aanmelden voor makers is gratis maar ook als je een idee of klus wilt plaatsen.

Ons verdienmodel is momenteel nog een zwart gat, maar daar moeten we in de toekomst ook nog over na gaan denken zodat MastersandCrafters een win-win-site wordt voor iedereen!

We ontvangen graag feedback van zowel makers als niet makers. Als we weten dat consumenten ons zullen gebruiken, is dat net zo belangrijk als de aanmeldingen van talent. Help je ons mee MastersandCrafters groot te maken? Ben jij of heb jij iemand in je vriendengroep, een collega, opa of buurvrouw die iets heel goed kan maken? Laat hem of haar zich dan gratis aanmelden via onze site. Pas als we 350 aanmeldingen hebben, vinden wij dat we representatief genoeg zijn om online te gaan! Dank je wel voor je medewerking!

Groet Jeanne en Mariska

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s